Lütfen Hizmetimizi kullanmadan önce bu şartlar ve koşulları dikkatlice okuyun.

Yorum ve Tanımlar Yorum

Baş harfi büyük olan kelimelerin aşağıdaki koşullarda tanımlanmış anlamları vardır. Aşağıdaki tanımlar, tekil veya çoğul olarak kullanılsalar bile aynı anlama sahip olacaktır.

Tanımlar

Bu Şartlar ve Koşulların amaçları doğrultusunda:

Bağlı Kuruluş, bir tarafı kontrol eden, o taraf tarafından kontrol edilen veya ortak kontrol altında olan bir kuruluş anlamına gelir. “Kontrol” terimi, hisse senetlerinin, özsermaye paylarının veya yöneticilerin seçilmesi veya diğer yönetim yetkileri için oy hakkına sahip olan diğer menkul kıymetlerin %50 veya daha fazlasına sahip olmayı ifade eder.

Ülke, Amerika Birleşik Devletleri, Alabama’yı ifade eder.

Şirket (bu Sözleşmede “Şirket”, “Biz”, “Bizi” veya “Bizim” olarak anılacaktır) Nulls Brawl APKK’yı ifade eder.

Cihaz, bilgisayar, cep telefonu veya dijital tablet gibi Hizmete erişebilen herhangi bir cihazı ifade eder.

Hizmet, Web sitesini ifade eder.

Şartlar ve Koşullar (ayrıca “Şartlar” olarak da anılacaktır), Hizmetin kullanımıyla ilgili olarak Siz ve Şirket arasında yapılan tüm sözleşmeyi oluşturan bu Şartlar ve Koşulları ifade eder. Bu Şartlar ve Koşullar, Şartlar ve Koşullar Oluşturucu’nun yardımıyla oluşturulmuştur.

Üçüncü Taraf Sosyal Medya Hizmeti, Hizmet tarafından görüntülenebilecek, dahil edilebilecek veya kullanılabilir hale getirilebilecek herhangi bir üçüncü tarafın sağladığı hizmetleri veya içeriği (veriler, bilgiler, ürünler veya hizmetler dahil) ifade eder.

Web sitesi, https://nullsbrawlapkk.com/ adresinden erişilebilen Nulls Brawl APKK’yı ifade eder.

Siz, Hizmete erişen veya Hizmeti kullanan kişiyi ya da böyle bir kişinin eriştiği veya kullandığı şirketi veya diğer tüzel kişiliği ifade eder.

Kabul

Bunlar, bu Hizmetin kullanımını düzenleyen Şartlar ve Koşullar ve Sizin ile Şirket arasındaki sözleşmedir. Bu Şartlar ve Koşullar, tüm kullanıcıların Hizmeti kullanırken hak ve yükümlülüklerini belirler.

Hizmete erişiminiz ve Hizmeti kullanımınız, bu Şartlar ve Koşulları kabul etmenize ve bunlara uymanıza bağlıdır. Bu Şartlar ve Koşullar, Hizmete erişen veya Hizmeti kullanan tüm ziyaretçiler, kullanıcılar ve diğer kişilere uygulanır.

Hizmete erişerek veya Hizmeti kullanarak bu Şartlar ve Koşullara bağlı kalmayı kabul edersiniz. Bu Şartlar ve Koşulların herhangi bir bölümüne katılmıyorsanız Hizmete erişmemeniz gerekmektedir.

18 yaşından büyük olduğunuzu beyan edersiniz. Şirket, 18 yaşın altındakilerin Hizmeti kullanmasına izin vermez.

Hizmete erişiminiz ve Hizmeti kullanımınız ayrıca Şirketin Gizlilik Politikasını kabul etmenize ve buna uymanıza bağlıdır. Gizlilik Politikamız, Uygulamayı veya Web Sitesini kullanırken kişisel bilgilerinizi nasıl topladığımızı, kullandığımızı ve ifşa ettiğimizi açıklar ve gizlilik haklarınız hakkında bilgi verir. Gizlilik Politikamızı dikkatlice okuyun.

Diğer Web Sitelerine Bağlantılar

Hizmetimiz, Şirket tarafından sahip olunmayan veya kontrol edilmeyen üçüncü taraf web sitelerine veya hizmetlerine bağlantılar içerebilir.

Şirketin, bu üçüncü taraf web sitelerinin veya hizmetlerinin içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrolü yoktur ve hiçbir sorumluluk üstlenmez. Ayrıca, Şirketin, bu tür web siteleri veya hizmetler aracılığıyla veya bunlar üzerinde mevcut olan herhangi bir içerik, mal veya hizmetin kullanımından kaynaklanan veya bunlarla bağlantılı olarak ortaya çıkan herhangi bir zarar veya kayıptan sorumlu olmayacağını kabul edersiniz.

Ziyaret ettiğiniz üçüncü taraf web siteleri veya hizmetlerin şartlar ve gizlilik politikalarını okumanızı önemle tavsiye ederiz.

Fesih Bu Şartlar ve Koşulları ihlal etmeniz de dahil olmak üzere herhangi bir sebepten ötürü, önceden bildirimde bulunmaksızın ve herhangi bir yükümlülük altına girmeden erişiminizi derhal feshedebiliriz.

Fesih üzerine, Hizmeti kullanma hakkınız derhal sona erecektir.

Sorumluluğun Sınırlandırılması

Karşılaşabileceğiniz zararlara bakılmaksızın, Şirketin ve tedarikçilerinin bu Şartlar uyarınca tüm sorumluluğu ve sizin yukarıda belirtilen tüm çözümleriniz, Hizmet aracılığıyla ödediğiniz tutar ile sınırlıdır veya herhangi bir ödeme yapmadıysanız, bu tutar 100 ABD Doları ile sınırlıdır.

Yürürlükteki yasaların izin verdiği en geniş ölçüde, Şirket veya tedarikçileri hiçbir durumda özel, dolaylı veya arızi zararlar (kar kaybı, veri kaybı, iş kesintisi vb.) için sorumlu tutulamaz.

Bazı eyaletler dolaylı zararlardan sorumluluğu sınırlayan yasaları kabul etmez, bu yüzden bazı sınırlamalar geçerli olmayabilir.

“OLDUĞU GİBİ” ve “MEVCUT OLDUĞU ŞEKİLDE” Feragatnamesi

Hizmet size “OLDUĞU GİBİ” ve “MEVCUT OLDUĞU ŞEKİLDE”, garanti olmaksızın sunulmaktadır. Şirket, bu Hizmetin kusursuz, kesintisiz, güvenilir veya hatasız olacağına dair herhangi bir taahhüt veya garanti vermez.

Yürürlükteki Hukuk

Bu Şartlar, ülkenin kanunlarına tabidir ve Hizmetin kullanımına da diğer yerel, ulusal veya uluslararası yasalar uygulanabilir.

İletişim

Bu Şartlar ve Koşullar hakkında sorularınız varsa, bizimle şu yollarla iletişime geçebilirsiniz:

E-posta ile: [email protected]