Interpretace a Definice

Interpretace

Slova, jejichž počáteční písmeno je velké, mají významy definované v následujících podmínkách. Následující definice mají stejný význam bez ohledu na to, zda se objevují v jednotném nebo množném čísle.

Definice

Pro účely tohoto zřeknutí se odpovědnosti:

  • Společnost (označovaná jako „Společnost“, „My“, „Nás“ nebo „Naše“ v tomto zřeknutí se odpovědnosti) se vztahuje na Nulls Brawl APKK.
  • Služba se vztahuje na Webové stránky.
  • Vy označuje jednotlivce, který přistupuje k Službě, nebo společnost či jiný právní subjekt, jejímž jménem tento jednotlivec přistupuje k Službě nebo ji používá, podle potřeby.
  • Webové stránky se vztahují na Nulls Brawl APKK, dostupné na https://nullsbrawlapkk.com/

Zřeknutí se odpovědnosti

Informace obsažené v Službě jsou pouze pro obecné informační účely.

Společnost nepřebírá odpovědnost za chyby nebo opomenutí v obsahu Služby.

V žádném případě nenese Společnost odpovědnost za žádné speciální, přímé, nepřímé, následné nebo náhodné škody či jakékoli škody vůbec, ať už v rámci smlouvy, nedbalosti nebo jiného deliktu, vyplývající z používání Služby nebo obsahu Služby. Společnost si vyhrazuje právo kdykoli provést doplnění, odstranění nebo úpravy obsahu na Službě bez předchozího upozornění. Toto zřeknutí se odpovědnosti bylo vytvořeno s pomocí Generátoru zřeknutí se odpovědnosti.

Společnost nezaručuje, že Služba je bez virů nebo jiných škodlivých komponentů.

Zřeknutí se odpovědnosti za externí odkazy

Služba může obsahovat odkazy na externí webové stránky, které nejsou poskytovány ani udržovány, ani žádným způsobem přidružené ke Společnosti.

Vezměte prosím na vědomí, že Společnost nezaručuje přesnost, relevantnost, aktuálnost nebo úplnost jakýchkoli informací na těchto externích webových stránkách.

Zřeknutí se odpovědnosti za chyby a opomenutí

Informace poskytované Službou jsou pouze pro obecné pokyny v záležitostech zájmu. I když Společnost přijímá veškerá opatření, aby zajistila, že obsah Služby je aktuální a přesný, mohou se vyskytnout chyby. Navíc, vzhledem k měnící se povaze zákonů, pravidel a předpisů, mohou v informacích obsažených na Službě docházet k prodlevám, opomenutím nebo nepřesnostem.

Společnost nenese odpovědnost za žádné chyby nebo opomenutí, ani za výsledky získané použitím těchto informací.

Zřeknutí se odpovědnosti za spravedlivé užití

Společnost může používat autorsky chráněný materiál, který nebyl vždy specificky autorizován vlastníkem autorských práv. Společnost poskytuje tento materiál k účelům kritiky, komentáře, zpravodajství, výuky, vědeckého výzkumu nebo výzkumu.

Společnost se domnívá, že to představuje „spravedlivé užití“ jakéhokoli takového autorsky chráněného materiálu, jak je uvedeno v sekci 107 autorského zákona USA.

Pokud si přejete použít autorsky chráněný materiál ze Služby pro své vlastní účely, které přesahují spravedlivé užití, musíte získat povolení od vlastníka autorských práv.

Zřeknutí se odpovědnosti za názory

Služba může obsahovat názory a názory, které jsou názory autorů a nemusí nutně odrážet oficiální politiku nebo postoj jakéhokoli jiného autora, agentury, organizace, zaměstnavatele nebo společnosti, včetně Společnosti.

Komentáře zveřejněné uživateli jsou jejich vlastní odpovědností a uživatelé nesou plnou odpovědnost, odpovědnost a vinu za jakékoli pomluvy nebo soudní spory, které vzniknou na základě něčeho napsaného v komentáři nebo jako přímý důsledek něčeho napsaného v komentáři. Společnost nenese odpovědnost za žádný komentář zveřejněný uživateli a vyhrazuje si právo smazat jakýkoli komentář z jakéhokoliv důvodu.

Zřeknutí se odpovědnosti za žádnou odpovědnost

Informace na Službě jsou poskytovány s pochopením, že Společnost není zde angažována v poskytování právních, účetních, daňových nebo jiných odborných rad a služeb. Proto by neměly být používány jako náhrada za konzultaci s profesionálními účetními, daňovými, právními nebo jinými kompetentními poradci.

V žádném případě nenese Společnost ani její dodavatelé odpovědnost za žádné speciální, náhodné, nepřímé nebo následné škody, které vzniknou nebo v souvislosti s vaším přístupem nebo použitím, nebo neschopností přístupu či použití Služby.

Zřeknutí se odpovědnosti „na vlastní riziko“

Veškeré informace ve Službě jsou poskytovány „jak jsou“, bez záruky úplnosti, přesnosti, aktuálnosti nebo výsledků získaných použitím těchto informací, a bez jakékoli záruky jakéhokoliv druhu, výslovné nebo implicitní, včetně, ale nejen, záruk výkonu, obchodovatelnosti a vhodnosti pro konkrétní účel.

Společnost nebude odpovědná vůči Vám nebo komukoli jinému za jakékoli rozhodnutí nebo kroky podniknuté na základě informací poskytnutých Službou nebo za jakékoli následné, speciální nebo podobné škody, i když byla upozorněna na možnost takových škod.

Kontaktujte nás

Pokud máte jakékoli otázky k tomuto zřeknutí se odpovědnosti, můžete nás kontaktovat:

E-mailem: [email protected]