Értelmezés és Definíciók

Értelmezés

Azok a szavak, amelyeknek az első betűje nagybetűvel kezdődik, az alábbi feltételek szerint meghatározott jelentéssel bírnak. Az alábbi definíciók ugyanazt a jelentést hordozzák, függetlenül attól, hogy egyes számról vagy többes számról van szó.

Definíciók

A jelen Jogi Nyilatkozat céljából:

  • A „Cég” (a Jogi Nyilatkozatban „a Cég”, „Mi”, „Minket” vagy „A miénk” néven hivatkozva) a Nulls Brawl APKK-t jelenti.
  • A „Szolgáltatás” a Weboldalt jelenti.
  • A „Te” a Szolgáltatást elérő egyént, vagy azt a céget vagy egyéb jogi entitást jelenti, akinek nevében az egyén hozzáfér a Szolgáltatáshoz vagy használja azt.
  • A „Weboldal” a Nulls Brawl APKK-t jelenti, elérhető a következő címen: https://nullsbrawlapkk.com/

Jogi Nyilatkozat

A Szolgáltatásban található információk kizárólag általános tájékoztatási célokat szolgálnak.

A Cég nem vállal felelősséget a Szolgáltatás tartalmában előforduló hibákért vagy kihagyásokért.

A Cég semmilyen körülmények között nem felelős semmilyen különleges, közvetlen, közvetett, következményes vagy véletlenszerű kárért, vagy bármilyen egyéb kárért, akár szerződéses, gondatlanságból eredő, akár egyéb jogsértésből eredően, amelyek a Szolgáltatás vagy annak tartalmának használatából vagy ahhoz kapcsolódóan merülnek fel. A Cég fenntartja a jogot, hogy bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa, törölje vagy kiegészítse a Szolgáltatás tartalmát. Ez a Jogi Nyilatkozat a Jogi Nyilatkozat Generátor segítségével készült.

A Cég nem garantálja, hogy a Szolgáltatás mentes vírusoktól vagy egyéb káros összetevőktől.

Külső Linkek Jogi Nyilatkozat

A Szolgáltatás tartalmazhat olyan külső weboldalakra mutató linkeket, amelyeket nem a Cég biztosít vagy tart fenn, és amelyek nem állnak semmilyen kapcsolatban a Céggel.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Cég nem garantálja ezen külső weboldalak információinak pontosságát, relevanciáját, időszerűségét vagy teljességét.

Hibák és Kihagyások Jogi Nyilatkozat

A Szolgáltatásban megadott információk kizárólag általános útmutatást nyújtanak érdeklődési területeken. Még ha a Cég minden óvintézkedést megtesz is annak érdekében, hogy a Szolgáltatás tartalma aktuális és pontos legyen, hibák előfordulhatnak. Emellett a törvények, szabályok és rendeletek folyamatos változása miatt előfordulhatnak késések, kihagyások vagy pontatlanságok a Szolgáltatásban található információkban.

A Cég nem felelős semmilyen hibáért vagy kihagyásért, illetve az ilyen információk használatából származó eredményekért.

Mérsékelt Használat Jogi Nyilatkozat

A Cég olyan szerzői joggal védett anyagokat használhat, amelyekhez nem mindig kaptunk kifejezett engedélyt a szerzői jog jogosultjától. A Cég ezeket az anyagokat kritikák, megjegyzések, hírek, oktatás, tudományos kutatás céljából teszi elérhetővé.

A Cég úgy véli, hogy ez megfelel az Egyesült Államok szerzői jogi törvényének 107. szakaszában meghatározott „mérsékelt használat” előírásainak.

Ha a Szolgáltatásból származó szerzői joggal védett anyagot a saját céljaidra szeretnéd használni, amelyek túlmutatnak a mérsékelt használaton, engedélyt kell kérned a szerzői jog tulajdonosától.

Kifejtett Nézetek Jogi Nyilatkozat

A Szolgáltatás tartalmazhat olyan nézeteket és véleményeket, amelyek a szerzők véleményét tükrözik, és nem feltétlenül tükrözik más szerzők, ügynökségek, szervezetek, munkáltatók vagy cégek, így a Cég hivatalos politikáját vagy álláspontját.

A felhasználók által közzétett megjegyzések saját felelősségükre történnek, és a felhasználók teljes mértékben vállalják a felelősséget, kötelezettséget és hibáztatást bármilyen rágalmazásért vagy jogi eljárásért, amely a megjegyzésben írtakból vagy közvetlenül azok következményeként ered. A Cég nem felelős a felhasználók által közzétett megjegyzésekért, és fenntartja a jogot, hogy bármilyen okból törölje a megjegyzéseket.

Nincs Felelősség Jogi Nyilatkozat

A Szolgáltatás információi úgy kerülnek bemutatásra, hogy a Cég nem nyújt jogi, könyvelési, adóügyi vagy egyéb szakmai tanácsadást és szolgáltatást. Ennek megfelelően az információk nem helyettesítik a szakmai könyvelési, adóügyi, jogi vagy egyéb kompetens tanácsadók konzultációját.

A Cég vagy annak szállítói semmilyen körülmények között nem vállalnak felelősséget semmilyen különleges, véletlenszerű, közvetett vagy következményes kárért, amelyek a Szolgáltatáshoz való hozzáférésből, használatából vagy annak képtelenségéből erednek.

„Saját Kockázatra Használat” Jogi Nyilatkozat

A Szolgáltatásban található összes információ „a jelenlegi formájában” áll rendelkezésre, bármilyen teljesség, pontosság, időszerűség vagy az információk használatából származó eredmények garanciája nélkül, és bármilyen jellegű, kifejezett vagy implicit garancia nélkül, beleértve, de nem kizárólagosan a teljesítmény, kereskedelmi forgalom és egy adott célra való alkalmasság garanciáit.

A Cég nem lesz felelős számodra vagy bárki más számára semmilyen döntésért vagy cselekedetért, amely a Szolgáltatás által nyújtott információn alapul, vagy semmilyen következményes, különleges vagy hasonló kárért, még akkor sem, ha a kár lehetőségéről tájékoztattak.

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdéseid vannak ezzel a Jogi Nyilatkozattal kapcsolatban, lépj kapcsolatba velünk:

E-mailben: [email protected]